Her er et lidt større udvalg af, hvad jeg har skrevet gennem tiden:
-
(2025) No Connection, Sverige
(2025) Stokkøya Strandhotell, Norge
(2025) Fosen, Norge: Lodret søvn
(2025) Särvfjället, Sverige: Sådan krydrer du skiferien med svigefamilien
(2024) Sunnanhed, Sverige: Sig Hello til Sveriges vildeste overnatningssted
(2024) Telemark, Norge: Nordmændenes egne jagt- og fiskehytter er din vej til billig fjeldferie
(2024) Berlin, Tyskland: Berlin gror vildt: Måske er København kun verdensmester i at promovere sig selv som grøn foregangsby
(2024) Alperne, Schweiz: Man kan sagtens få højdesyge på hyttecrawl i Alperne
(2024) Færøerne: Her vintervejret fuldkommen ligeglad med dig og dine planer
(2024) Interview, eventyrere: Eventyret ligger lige for dine fødder, men her får du lige et par gode råd
(2023) VM i Ost, Norge: Og her gik jeg og troede, at Danmark var verdensmestre i ost
(2023) London, England: Spis nyt og gammel i London
(2023) Düsseldorf, Tyskland: Lost in Düsseldorf
(2023) Krakow, Polen: Tyrkisk, syrisk og funky michelin. Her skal du spise i Krakow
(2023) Göteborg, Sverige: Hvis Baz Luhrmann skulle indrette et hotel, ville det se sådan her ud
(2023) Idre Fjäll, Sverige: Man skal holde kæft, når man er på bæversafari
(2023) Hoteltjek, Polen: Japansk kvinde flyttede til Polen for at åbne et hotel på en skråning
(2023) Ski i Vestlandet, Norge: Skiroadtrip
(2022) Marseille, Frankrig: I Marseille spiser de ikke fransk, så det skal du heller ikke
(2022) Hvide Sande, Danmark: Der er ved at ske noget i Hvide Sande
(2019) Ski i Laax, Schweiz: Pudderparadiset kæmper for grønt skiløb
(2019) Ski i Lenzerheide, Schweiz: Idylbarometret topper i ukendt pudderdal
(2018) Ski i Myoko Kogen, Japan: Her er champagnepudder og varme kilder nok til alle
-
(2025) Månedens rest: ARO
(2025) Månedens rest: Knud
(2024) Månedens rest: Alouette 2.0
(2024) Interview + guide: Hvad er god mel?
(2024) Månedens rest: Hotel Hesselet
(2024) Månedens rest: Aperó
(2024) Månedens rest: Bjørnekælderen
-
(2024) Stubaital, Østrig: Kan man blive forelsket i et alpehotel?
-
Et lille udvalg:
(2023) Kokkeinterview: Simon Jul
(2023) Kokkeinterview: Denny Vangsted
(2023) Kokkeinterview: Kristopher Schram
(2023) Kokkeinterview:: Jakob de Neergaard
(2021) Portræt, Claus Meyer: Hvorfor står der 85 tønder eddike på Claus Meyers loft?
(2021) Guide, Danmarks bedste pizza: 12 pizzaer på 12 timer
(2021) Reportage om stenbiderrogn, Thyborøn: Lyserødt guld
(2021) Guide: Sådan åbner du dit eget bageri i 10 lette trin
(2021) Kokkeportræt: Anika Madsen
(2021) Kokkeportræt: Matt Orlando
(2021) Kokkeportræt: Mads Battefeld
(2021) Interview, Laurie Woolever: Anthony Bourdains ufærdige rejsebog
(2021) Reportage, Alchemist: Te er det nye sort
(2021) Klumme: Derfor skal du se det nye afsnit af ’Nak og Æd’ med Kronprinsen
(2021) Interview, Rune Glifberg: Før OL
(2021) Guide, herreparfumer: Det er ikke til at se skoven for bare Ronaldo- og James Bond-parfumer i taxfree-junglen.
(2021) Guide, dyre sæber: Vask hænder i Moët eller de her sæber – det koster det samme.
(2020) Portræt, David Zilber, Noma
-
(2023) Reportage + portræt: James Hoffmann og London












